Gardin trends I 2024

Gardiner har for alvor gjort comeback som et vigtigt element i den moderne indretning. Efter mange års forkærlighed for enkel og minimalistisk indretning er vi for alvor klar til at kaste os ud i modig brug af lækre lange, tynde og tykke gardiner, Fuglsang Gardiner har et stort udvalg af lækre gardinstoffer til din personlige boligindretning. Definitionen af ​​det gode liv bliver ved med at ændre sig. I årtier skulle alt gå hurtigere, være større og højere. Men nu er tid til en ny måde at leve på. Den fokuserer på naturen og en langsommere livsstil, der har været fortid siden årtusindskiftet.

LOUNGE LIVING

Eksklusive lange lounge gardiner i hotel gardiner er tidens helt store trend. Efter mange års minimalisme med enkle gardinløsninger, vinder lækre gardiner frem som et vigtigt element i moderne boligindretning. Forkæl dit hjem med nye gardiner i den moderne loungestil.

EARTH & SAND

Lad de dybe jordfarver og den luftige og sandfarvede beige skabe en helt unik stemning i dit hjem. Brug mørke træsorter eller bejdsede nordiske træsorter til at komplimentere lette gardiner i hør. Stamme kunst, glaseret keramik og aldrende metaller med masser af patina understreger denne rustikke indretningsstil, så nu er tiden inde til at finde den forvitrede messing, kobber og antikke bronze frem fra gemmerne. De ting du finder behøver ikke at matche, så længe du holder dig til jordfarverne – det kan faktiske være med til at give din indretning en ekstra kant og en masse personlighed, at du prioriterer variation.

GREEN

Grønne nuancer inspireret af naturen. Grønne farver signaliserer liv og positivitet og er en behagelig farve, der giver ro. Ved at bruge de grønne farver i vores indretning inviterer vi naturen ind i vores hjem og gør måske at vi føler en stærkere tilknytning til naturen?

Tynde gardiner i Galten

GYLDNE FARVE

Lad gyldne, glødende toner flytte ind. Golden days spænder over toner fra den mættende rødlige til den helt sprøde gule farve. De gyldne toner spiller fantastisk sammen med naturmaterialer. Kombiner de gyldne farver med de brændte toner. Sennepsfarver går specielt godt sammen med mørkt træ – kombinationen giver et klassisk og sofistikeret look. De gyldne toner passer desuden godt sammen med blå nuancer – hvad enten det er de dybe mørkeblå, petrol. Skab stemningsfulde rum med gyldne og varme farver!

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os