Mørklægningsgardiner

Hold uønsket lys ude af soveværelset med mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner er med til at sikre dig fredfyldte omgivelser og forbedre din søvnkvalitet, så både du og din krop kan vågne veludhvilet og restitueret op efter en god nats søvn. Hos Fuglsang Gardiner forhandler vi et bredt udvalg af mørklægningsgardiner, der kan hjælpe med at lette overgangen fra dag til nat eller endda skabe illusionen om, at det er nat, hvis du fx arbejder nattevagter. Vi forhandler mørklægningsgardiner i modellerne stofgardiner, plisségardiner og rullegardiner, lamelgardiner og disse produceres altid på mål af din unikke bestilling. Brug vores kontaktformular til at rette henvendelse om måltagning, og så kører vi ud til dig efter aftale og finder dine behov, muligheder og begrænsninger, så du kan få den gardinløsning, der passer til dig. 

Oplev de mange fordele ved mørklægningsgardiner

Hos Fuglsang Gardiner har vi mere end 40 års erfaring med at skabe individuelt tilpassede gardinløsninger af højeste kvalitet, og dette tilbyder vi også på vores udvalg af mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardiner er ikke kun ideelle, når det kommer til at lukke lys ude. I vores udvalg finder du også mørklægningsgardiner, der kan temperaturregulere og reducere støj. Din krop reagerer på mørke og gør dig søvnig, hvorfor mørklægningsgardiner er det åbenlyse valg til et hvert soveværelse og egner sig også godt til små børns værelser, hvor der skal tages lure midt på dagen.

Få fagligt kyndig rådgivning hos Fuglsang Gardiner

Vi producerer gardinløsninger til et hvert behov, og fra vores hovedsæde i Galten mellem Silkeborg og Aarhus sidder vi dagligt klar til at assistere kunder og stille nysgerrigheder i forbindelse med vores udvalg. Hvis du allerede har fået fat i et gardin fra vores hænder og har brug for hjælp til montering, er du også mere end velkommen til at kontakte os, og så skal vi vejlede dig på bedste vis. Kontakt os på telefonnummeret 40 44 42 12 for at få en uforpligtende snak om vores gardinløsninger uanset, om du ringer på vegne af en virksomhed, hotel, institution eller som privatperson. 

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.