Gardiner til køkkenet

Vælg de rigtige gardiner til køkkenet

Når man skal vælge gardiner til køkkenet, skal man have øje for, at gardinerne vil blive udsat for meget skidt og fugt i forbindelse med madlavning. Derfor er det oplagt at prioritere gardiner, der er nemme at rengøre og vedligeholde, så du ikke behøver investere i nye for at bibeholde en optimal gardinløsning. Samtidig er køkkenet et opholdsrum, hvor vi bruger meget tid i løbet af dagen, og derfor skal der selvfølgelig heller ikke gås på kompromis med flotte, stilrige og funktionelle gardiner. Her vil du få indblik i, hvad du bør overveje forud for at vælge gardiner til køkkenet.

Overvej, hvad dit behov er for afskærmning og skab et ensartet look i dit køkken-alrum

Det er altid vigtigt at have for øje, når man vælger en gardinløsning, hvad ens behov for afskærmning er, og hvilken form for lysindfald, man ønsker. Det har en del at sige om, hvilken gardinmodel, der er den optimale for dig.  Hvis du fx ønsker uforstyrret at kunne bruge køkkenet i alle døgnets timer og samtidig ønsker nemt at kunne justere lysindfaldet, så vil et plisségardin være en både elegant og praktisk god løsning. Med det brede udvalg inden for gardinløsninger er det nemt at sammenkoble ens ønske om stemning og udtryk med gardinets praktiske formål. 

Vær ikke bange for at vælge modige farver i din personlige stil

Selvom der er vigtige praktiske overvejelser, man skal gøre sig i forbindelse med at vælge gardiner til køkkenet, så skal valget naturligvis også være præget af dine ønsker til indretning. Her kan man også have øje for, at nogle gardintyper tager sig bedre ud med visse vinduestyper end andre. Hos Fuglsang Gardiner har vi i mere end 40 år hjulpet kunder med at tage velinformerede valg, og vi står klar til at hjælpe dig med det samme.  

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.