Gardiner til stuen

Vælg de rigtige gardiner til stuen og få den komplette stemning, du drømmer om

Gardiner til stuen er et enormt vigtigt element i indretningen, der ikke kun virker til at skabe et smukt rum, men som særligt også virker som et funktionelt element. Det kan være noget af en jungle at navigere i de mange forskellige modeller og typer, hvorfor det følgende skal fungere som en guide, der kan give dig en indsigt i, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du køber gardiner til stuen. Hos Fuglsang Gardiner har vi i mere end 40 år hjulpet vores kunder med at tage informerede valg og få den specialproducerede gardinløsning, der er optimal for dem.     

Stof-, Plissé-, lamel-, folde- eller rullegardiner?

Der er flere ting, der er relevante at tage højde for, inden du investerer i gardiner til et af hjemmets hjerter: stuen. En af de første og måske vigtigste ting er dog, at du tænker over, hvad gardinets primære funktion skal være. Dette har meget at sige i forhold til, om du har brug for rullegardiner eller lamelgardiner. Hvis gardinets primære funktion skal være at justere lysindfaldet i stuen, er lamelgardiner et oplagt valg, da de har et let udtryk, mens de fortsat er utroligt funktionelle. Hvis du ønsker i stedet at skærme af, så folk ikke kan se ind i stuen, vil du måske være bedre tjent med plissé- eller rullegardiner, der er praktiske og har et rent, stilet udtryk. Mange af os har også fjernsyn i stuen og vil gerne undgå genskin i dagtimerne. Her anbefaler vi, at du vælger et gardin, der har et mørkt væv og stadig lukker lys ind, men undgår at reflektere på dine skærme. 

Vær opmærksom på din personlige stil

En af de mange fordele ved, at gardinløsningerne er mange, er, at du har god mulighed for at vedligeholde din personlige stil og boligens indretning, når du vælger gardiner. Du behøver derfor ikke være bange for at vælge gardiner med farve, der enten kan komplimentere dit øvrige farvetema i stuen eller skabe en nødvendig kontrast.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.