Ompolstring

GIV DINE MØBLER NYT LIV MED EN OMPOLSTRING

Har du arvet en gammel lænestol fra din bedstemor? Eller måske en sofa? Hos Fuglsang Gardiner tilbyder vi ompolstring af dine møbler, så du kan give dem nyt liv. Med en ompolstring har du mulighed for at få præcis de ønsker og behov opfyldt, som du måtte have, og vi udfører både ompolstring med læder og stof, hvilket giver dig de optimale muligheder for at få et møbel, som passer ind. Så hvis du er vild med din bedstemors gamle sofa, men ikke farven eller mønsteret, så har vi løsningen til dig.

HOLDBARHEDEN PÅ DINE MØBLER FORLÆNGES

Udover stil og farver, hjælper vi også meget holdbarheden af dit møbel. En af de store fordele ved at benytte sig af ompolstring af et møbel er, at en ompolstring vil være med til at forlænge dit møbels levetid. Når vi ompolstrer med stof eller læder, udskifter vi naturligvis samtidig skum og fjedre, hvis disse er slidte, og på den måde kan vi nemt og hurtigt omdanne et gammelt, slidt møbel til et, som holder i mange år endnu. På den måde kan et arvestykke gå videre i generationerne uden problemer.

NYT MØBEL ELLER BLOT EN OMPOLSTRING?

Står du og overvejer, om du skal købe en ny lænestol til stuen, fordi den nuværende ikke passer ind, kan du med fordel kigge på, om en ompolstring bedre kan betale sig. Ikke nok med du kan sætte det præcise personlige præg som du ønsker, så er der også en økonomisk gevinst. Vi tilbyder nemlig ompolstring til gode priser, og det betyder, at det ofte vil være billigere at få dit møbel lavet om end at købe et nyt. Samtidig kan du hos os få lavet ompolstringen lige, som du ønsker – vi arbejder efter dine krav til stil, farver, mønstre og strukturer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING

Vi ved det kan være nervepirrende, at overlade et arvestykke eller et andet møbel man er glad for til en fremmed, men vi kan garantere, at det ikke er nødvendigt. Vi har nemlig mange års erfaring med ompolstring af både nye og gamle møbler fra området omkring Galten og Aarhus og behandler dem alle med den største respekt og forsigtighed. Vi ved, at affektionsværdi er mere værd en økonomisk værdi og derfor vægter vi dette meget højt.

VI HJÆLPER GERNE MED OMPOLSTRING AF DINE MØBLER

Har vi vækket din interesse, så tøv endelig ikke. Du kan ved at kontakte vores dygtige personale på telefon 4044 4212 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk lave en aftale om et uforpligtende besøg. Vi kommer forbi med prøver på stof og læder, så du kan se vores muligheder for en løsning med ompolstring af dine møbler hjemme hos dig selv. Vi har meget erfaring og derfor mange glade kunder hvis møbler vi har givet nyt liv. Vi har hjulpet folk med ompolstring af deres møbler i et større område omkring Silkeborg, Aarhus, Skanderborg og Galten.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og ideer til dit jem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.