Duo rullegardiner

Duo rullegardiner – smart løsning til dit hjem

Duo Rullegardiner er en videreudvikling af det traditionelle rullegardin. Et Duo Rullegardin består af et dobbelt stof-lag, som giver en stor fleksibilitet i lysindfald i rummet. Rullegardinet kan kombineres med transparente og ikke-transparente striber og mørklægningsgardiner, som er en ideel løsning til soveværelset.

Elektronisk styring fra din smartphone

Med et Duo Rullegardin får du den unikke løsning og fleksibilitet. Du kan med din smartphone styre, hvornår gardinet skal rulles op og ned og det giver en stor tryghed, når du er på ferie. Systemet kan kobles sammen med “Home Styring”, så du har alt samlet ét sted. Du får med andre ord den ultimative smarte løsning til dit hjem.

Fleksibel og flot lysindfald

Med Duo Rullegardiner kan du hurtigt og nemt få den stemning og lysindfald du ønsker. Med et dobbelt stof-lag, får du et let og elegant lysindfald, selvom du har lukket af for omverdenen udenfor. Det består af 2 rullegardiner, der bevæger sig modsat hinanden og som giver den rette belysning og stemning du ønsker. Duo Rullegardiner kan både fås med motor, som styres elektronisk og med manuel kædetræk.

Brug for at høre mere om duo rullegardiner?

Vil du have professionel hjælp og høre mere om de forskellige gardinløsninger til din bolig eller virksomhed? Få en uforpligtende snak og rådgivning på telefon (+45) 40 44 42 12 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os