Plisségardiner montering i Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding, Odense

Plisségardiner montering –  Moderne plisségardiner til enhver stil leveres i hele Midtjylland 

Fordi denne type gardin er velegnet til alle vinduesfaconer, tør vi godt kalde plissegardiner for mulighedernes gardin. Hos Fuglsang Gardiner forhandler vi plissegardiner og står for montering i Horsens, Vejle, Kolding Fredericia og Odense – ja faktisk  i Midtjylland. Plisse som er nemme at betjene, og som samtidig kan tilpasses dine ønsker gennem f.eks. farver og udtryk.

Plissegardiner er desuden yderst praktiske, da de i modsætning til andre gardiner ikke fylder særlig meget. Det er derfor diskret og ikke noget man ligger mærke til, før de trækkes ned, og her afsløres skønheden i plissegardinet så.

Rene linjer og bløde detaljer

Et plissegardin er kendetegnet ved de stramme linjer, som har betydning for, at gardinet hurtigt kan trækkes op og ned. Samtidig giver tætheden af gardinet også mulighed for f.eks. mørklægning, hvilket er at fortrække i f.eks. soveværelser eller stuen hvis solen står ind i fjernsynet. Dog skaber gardinets små, plisserende detaljer et harmonisk udtryk, og dermed dannes en ekseptionel blanding mellem blødhed og hårdhed, hvilket er helt specielt ved netop plisségardiner.

Plissegardiner er et meget brugt gardin i de danske hjem. Vi værner om vores privatliv, og det er i den grad noget vi får med et plissegardin. Plissegardiner er et meget diskret gardin, der kun fanger opmærksomhed hvis du lader det. De fås nemlig i mange varianter, både farve og stilmæssigt. Derfor passer plissegardiner også ind i alle rum i dit hjem.

Få besøg af gardinbussen og få muligheden for at se, mærke og måle gardinerne før du vælger det perfekte look.

Book et gratis besøg af gardinbussen og se vores udvalg af plisségardiner

Vil du se dem. egne omgivelser? Så book vores gardinbus på: (+45) 40 44 42 12 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk. Skulle du have spørgsmål, står vi også klar til at svare på dem.

Nem betjening giver et alsidigt gardin

Der er mulighed for at få mange forskellige betjeningsmuligheder, når det gælder plisségardiner, og derfor er gardinet egnet til folk i alle aldre, da det nemt kan betjenes på den måde, som den enkelte ønsker. Desuden er der med alle plisségardiner mulighed for et hurtigt optræk eller nedtræk, så du nemt kan lukke sollyset ind eller lukke nysgerrige blikke ude. Gardinets alsidighed gør det desuden relevant hos både virksomheder og private, hvem vi gerne hjælper med rådgivning og vejledning. Så uanset om solen generer dine øjne på arbejdet eller i privaten, så har vi løsningen.

Vil du vide mere om plisségarinder?

Når du skal bruge nye gardiner, kan vi hos Fuglsang Gardiner hjælpe med alt fra rådgivning til at vælge det rette gardin til professionel montering af den enkelte gardintype – og når det gælder plisségardiner, er dette ingen undtagelse. Vi kan kontaktes på telefon (+45) 40 44 42 12 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi hjælper med plisségardiner i f.eks. Galten, Aarhus, Silkeborg og Skanderborg

Plisségardiner enkelt

Duo-/Dupli-/Duette-gardiner dobbelt
Kært barn har mange navne

Fri parkering er dét, der også ofte kaldes Up & Down eller Top-down/Bottom-up. Det anvendes til at beskrive den funktion, hvor et plissé- eller Duo-/Dupli-/Duette-gardin både kan trækkes ned oppefra og op nedefra. Det vil sige, at du kan ”parkere” gardinet fuldstændigt frit i vinduet.

Du kan således parkere det øverst i vinduet, så du kan kigge ud forneden, men afskærme for solen foroven. Du kan parkere det nederst i vinduet, typisk hvis du vil skærme for indkig, men stadig have lys ind i rummet foroven. Eller du kan parkere det i midten af vinduet, hvis du har brug for dette. Du kan naturligvis også trække det helt op og ned, så du lukker helt af for lys eller indkig. Det står dig helt frit for, og netop denne fleksibilitet gør funktionen meget populær.

Kontakt os for plisségardiner i Horsens, Fredericia, Velje, Kolding og i Odense og omeng. Vores gardinbus kører i hele Midtjylland.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os