Stofgardiner fra Fuglsang Gardiner i eks. Horsen og resten af landet

Forny dit hjem med vores luksuriøse stofgardiner – en ægte blanding af komfort og elegance, designet til at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum

Stofgardiner vil ikke alene udsmykke dit hjem, men har også en funktion. Alt efter tykkelse og model, vil stofgardiner kunne skabe en mørklæggende eller -dæmpende effekt, men kan også opleves som isolerende for kulde og varme. Skal du have stofgardiner til dit hjem eller virksomhed i Horsens eller omegn? Hos Fuglsang Gardiner og Indretning tilbyder vi at kommer ud til dig med vores gardinbus, så du kan se gardinerne i egne omgivelser, inden du beslutter dig. Vi kommer ud til kunder i Horsens, Randers, Skanderborg, Silkeborg, Hammel, Galten, Ebeltoft samt resten af Østjylland og Midtjylland.

Du kan tage kontakt til os på: (+45) 40 44 42 12, hvis du vil have et besøg gardinbussen.

Hvordan skal dine nye stofgardiner syes?

Skal dine lange gardiner glide som bløde bølger med Wave-syning eller falde i flotte rolige folder med læg-syning? Schweitzer læg 1 – 2 eller 3 lægs?

Vi tilbyder smukke stofgardiner i høj kvalitet, som er syet af professionelle skræddere.

Hvis du har været omhyggelig med valget af syning, farver, mønstre og funktion, er du sikret den bedste gardinløsning, der holder igennem mange år.

Waves-syning

Danmarks mest populære valg indenfor stofgardiner er Waves-sygningen, der giver giver gardiner med bløde folder. Waves-syning af gardiner giver et moderne og enkelt udtryk, hvor du opnår ensartede og bløde gardinfolder.

Folderne går hele vejen op gennem gardinet, da stoffet ikke er rynket sammen i toppen som med et traditionelt rynkebånd. Når gardinet trækkes for, følger folderne med som bløde bølger.

Denne løsning er særligt velegnet til alle vinduespartier, så du opnår et stilrent udtryk.

Kontakt os om stofgardiner og andre typer af gardiner i Horsens – og i hele Midtjylland.

Gardiner med læg-syning. Schweitzer læg 1 – 2 eller 3 lægs.

Med fastlæg-syning får gardinet et klassisk og enkelt look, der lader gardinet falde i flotte, rolige og ensartede folder. Med forskellige muligheder for lægsyning kan du vælge præcis det look, du ønsker til dit gardin.

Vi samarbejder med den professionelle, danskejet systue Danline, som er beliggende i Polajewo i Polen.

Stofgardiner af meget høj kvalitet

Symaskinen og dygtige skræddere på systuen er fundamentet og en væsentlig årsag til, at vores forretning leverer og producerer gardiner i høj kvalitet hver dag.

De har virkelig suget al den nyudvikling ud af symaskinen som over- hovedet var mulig, og vi er stolte af at holde dette gamle håndværk i live og ikke mindst i professionelle hænder. Systuen og de moderne symaskiner sikrer, at vi kan agere hurtigt med en kort produktionsgang og sikker levering.

Book et gratis besøg af vores gardinbus i dag

Du er velkommen til at give os et kald, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke vores gardinbus når du skla have nye gardiner i Horsens eller omegn. Vi kan fanges på: (+45) 40 44 42 12 eller per@fuglsang-gardiner.dk. Et besøg af gardinbussen er gratis. Og vi har bussen fyldt op med et stort udvalg af smukke stofgardiner m.m.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os