Foldegardiner

En bred kollektion af foldegardiner

Foldegardiner forbindes ofte med hygge og elegance, og hos Fuglsang Gardiner har vi et bredt udvalg af gardiner, som giver det helt rigtige look til dine vinduer. Vores foldegardiner er lavet i naturlige og skønne tekstiler, og de findes i mange typer af mønstre og designs. På den måde kan du hos os få et foldegardin, som imødekommer dine ønsker fuldstændigt og som giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på dit hjem.

Med mange års erfaring i bagagen, kan vi hjælpe med rådgivning omkring hvilke foldegardiner du skal vælge. Vi har hjulpet mange af vores kunder med, at beslutte hvilke typer af gardiner der passede til deres hjem i både Aarhus, Galten, Skanderborg og Silkeborg.

Materialer og stoffer gør forskellen

Når det kommer til alle former for gardiner, spiller stof og materialer en stor rolle, og dette er ingen undtagelse, hvad angår disse. Hos os kan du vælge gardiner i både lette, transparente stoffer, men de fås også i mere kraftige kvaliteter, og med et stort udvalg af forskellige tekstiler og strukturer kan du nemt sætte dit helt eget præg på det ellers klassiske gardin. Det rette valg af tekstur i stoffet kombineret med farven, kan give præcis den styrke og type af lys du ønsker i rummet. På den måde kan du selv styre styrken af det lysfald du ønsker i de forskellige rum i dit hjem.

Foldegardiner fungerer I alle rum

Elegancen og muligheden for at sætte sit helt eget præg gør, at foldegardiner kan fungere i alle rum i dit hjem. Vælg et mørkere stykke stof med en tungere tekstur til soveværelset, for at kunne mørklægge rummet, så du kan sove længe om søndagen. I stuen er et lyst og let stykke stof oplagt da det giver god mulighed for at holde stuen lys selvom man trækker for, for at fjerne solens genskær fra tv’et. Kombinationerne af stoffer er uendelige, og det er muligheden for at sætte dit eget personlige præg også.

En tidsløs klassiker

Et foldegardin kan siges at være en tidsløs klassiker, der i mange år har været at finde i de danske hjem, men det betyder ikke, at du ikke kan få et foldegardin, som et helt unikt og moderne. Foldegardiner er lavet i et design, som stadig er det samme, og tidløsheden betyder, at denne type gardin vil være elegant i mange år endnu. Du kan derfor roligt få monteret foldegardiner i dit hjem uden at bekymre dig om den skiftende boligmode.

Vil du vide mere om foldegardiner?

Har du et ønske om at få monteret unikke foldegardiner i din bolig, eller mangler din virksomhed smukke og elegante gardiner? Vi har monteret foldegardiner hos mange mennesker i både Galten, Skanderborg, Silkeborg og Aarhus, og når det gælder disse giver vores store udvalg os mulighed for at tilbyde produkter til stort set alle formål. Du kan kontakte os på telefon (+45) 40 44 42 12 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os