Gardiner der sparer varme

Med den rigtige gardinløsning er det muligt at opnå besparelser på varmeregningen og effektivt holde på varmen, når kulden banker på udefra. Faktisk er brug af gardiner et konkret tips til at nedsætte varmeforbruget i hjemmet.

Træk gardiner og Plissé for om aftenen og natten for at forhindre varmetab gennem vinduerne. Træk dem fra igen om dagen for at få lys og varme ind.

Per Fuglsang Gardiner anbefaler Velour dess. VELTA fra Pagunette. Med den type gardiner har du samtidig mulighed for at sætte et personligt præg, da Velour fås i forskellige farver. Ja ja. Jeg ved det godt. Bløde gardiner har længe været et hit, når man taler indretning.

GARDINER DER HOLDER PÅ VARMEN

En anden løsning er Plissé Gardiner, som effektivt holder på varmen. Duo Plissé er sat sammen af to lag, der har en isolerende luftlomme mellem lagene. Ydersiden af gardinet afviser kulden, mens gardinets inderside holder på varmen.

Duo Plissé gardinet. Luksus-udgaven af plisségardinet til dig, som vil have endnu flere æstetiske og funktionelle fordele i vinduerne. Varmeisolering, akustikfordele, maksimal mørklægning eller smukkere lysindfald er bare nogle af de områder, hvorpå Duo Plissé gardinerne udmærker sig.

Om sommeren giver gardinerne tilmed mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene kølige. Gardinet holder således solvarmen ude i sommermånederne og efterlader rummene svale og behagelige.

Plissé Gardiner, fås mange farver, og Plissé Gardiner er ideelle til næsten alle vinduestyper, vinduer med skrå over karm eller indad gående vinduer og døre.

FUGLSANG GARDINER HJÆLPER DIG

Uanset dit behov kan Per Fuglsang hjælpe med at finde netop de gardiner, der passer perfekt til dig. Jeg har mange års erfaring og stor indsigt i, hvad hvert enkelt produkt kan. Derfor kan jeg vejlede og rådgive jer, så i finder den helt rigtige løsning til jeres hjem.

Gardiner der sparer varme

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os