Find dine Gardiner med gardinbussen i Silkeborg, Galten, Århus & Odder

Gardinbussen fra Fuglsang Gardiner kommer ud til dit område – Hvad enten det er i Silkeborg, Galten, Kolding, Middelfart, Århus eller Odder

 

Få udvalget af gardiner hjem til dig med gardinbussen

Gardiner er med til at sætte et personligt præg på dit hjem. Pift dit hjem op med sprudlende farvede gardiner, eller skab ro med sarte farver – valget er dit.  Uanset om du er på udkig efter moderne, minimalistiske gardiner eller klassiske, tidløse designs, er Gardinbussen det ideelle valg for dine gardin- og interiørbehov. Opdag deres brede sortiment og oplev den unikke kvalitet og stil, som Gardinbussen bringer til ethvert rum.

Vi er leveringsdygtige i alle typer gardiner, og vi hjælper dig med at vælge den rigtige gardinløsning, der er prikken over i’et i alle dine rum.

Se vores udvalg af:

Kontakt os

Hos os er vi bevidste om, at det gælder om at skabe et rum man kan se sig selv i, og det er hvad disse indretningsprodukter kan. Ring og aftal tid til besøg af gardinbussen. Det er gratis og uforpligtende, og vores gardinbusser kommer ud til alle på Fyn, i Trekantsområdet ( Kolding og Vejle) , Midt- og Østjylland, herunder i Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Randers, Galten, Aarhus, Odder, Hammel samt resten af landet.

VIL DU VIDE MERE OM VORES GARDINER OG GARDINBUSSEN?

Gardiner er en afgørende del af enhver indretningsstil og spiller en væsentlig rolle i at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum. Uanset om det er til privatboligen, kontoret, restauranten eller hotellet, tilbyder gardiner både æstetisk appel og praktisk funktion.

Gardiner kan tilføre elegance, farve og tekstur til et rum og hjælpe med at skabe den ønskede stemning. Fra lette og luftige stofgardiner, der giver et blødt og delikat udseende, til tunge og mørklægningsgardiner, der sikrer fuldstændig privatliv og lyskontrol, er udvalget af gardiner bredt og mangfoldigt.

Fuglsang Gardiner v/ Per Fuglsang har mere end 20 års erfaring med at skræddersyet og  individuelt tilpassede gardinløsninger, af højeste kvalitet, og som altid følger både vaskekrav, miljøkrav og brandkrav.

Lad dig inspirer

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen, opnå fuldstændig mørklægning i soveværelset eller tilføje et strejf af farve til køkkenet, kan Fuglsang Gardiner og Indretning, hjælpe med at finde det perfekte gardinvalg.

Vi har alle gardinløsninger til dig

Fra vores hovedsæde i Sjelle mellem Silkeborg og Aarhus hjælper vi dagligt kunder med
både rådgivning om og montering af gardiner i hele Danmark. Vi hjælper alt fra private til
virksomheder, hoteller og institutioner. På telefon (+45) 40 44 42 12 eller per@fuglsang-gardiner.dk kan du få en uforpligtende snak om en gardinløsning til dig allerede i dag.

Det siger kunderne om os

Duo rullegardiner – Nyeste trend

Med elektronisk styring fra din smartphone, får du den ultimative smarte løsning til dit hjem.

Lad dig inspirere på videoen.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os