Rullegardiner

Varieret lysindfald med rullegardiner

Vi kan hos Fuglsang Gardiner tilbyde en lang række af rullegardiner, som alle har det til fælles, at de giver dig stor fleksibilitet i forhold til lys. Du kan bl.a. vælge et rullegardin, som lukker helt tæt, men der er også mulighed for at skabe mere lys med et transparent gardin. Det er ikke kun i materialet du kommer med på råd. Vi har nemlig mange forskellige design, farver og struktur du kan vælge imellem, og du kan derfor få lige netop det gardin, som du drømmer om.

Til både privat og erhverv

Tilpasningsmulighederne, som hører med et rullegardin, gør gardinet velegnet til både privat og erhverv. Et rullegardin er nemt at justere, og derfor er det også nemt at betjene af alle på både arbejdspladsen eller i soveværelset med enten manuelle kædetræk eller Elmotor. Vi hjælper med rullegardiner til alt fra stilrene, moderne stuer til kontorer, som ønsker afskærmning.

Skræddersyede rullegardiner

Rullegardiner kan tilpasses alle typer af vinduer og er dermed både fleksibelt og alsidigt. Vi skræddersyer gardinløsningen til dit vindue, og du kan selv vælge om du f.eks. ønsker et farvet eller hvidt gardin, om du vil have mønstre eller striber på gardinet, eller om du ønsker at skærme helt af for lys. På den måde kan du give et unikt udtryk til alle vinduer. Simpelt sagt, så bliver gardinerne, dine gardiner.

Mange års erfaring med rullegardiner

Vi har hjulpet mange familier i området omkring Aarhus og Galten med rullegardiner, og vi kører gerne til både Skanderborg og silkeborg, hvis du ønsker hjælp til montering. Vi har mange års erfaring med både rådgivning og montering af rullegardiner og kan med garanti hjælpe dig.

Vil du vide mere om rullegardiner?

På telefon (+45) 40 44 42 12 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk kan du kontakte vores dygtige medarbejdere, som hver dag arbejder professionelt med montering af gardiner i og omkring Aarhus, Randers, Silkeborg og Skanderborg. Fra vores hovedsæde i Galten kører vi efter aftale ud med vores gardinbus, så du kan se og mærke de rullegardiner, som du ønsker. På den måde kan vi sammen sikre os at du får præcis det du vil have.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os