Markiser og screen

Skærm din terrasse af med markiser

Har du et ønske om at bruge din terrasse I alt slags vejr uden at blive generet af hverken høj sol eller ilende regn? Så kan vi hos fuglsang gardiner hjælpe med en markise eller en screen, som kan skærme din terrasse, så du I højere grad vil få glæde af den hele året rundt. Det danske klima byder på lidt af hvert, og derfor er vores markiser lavet I de bedste elementer og af sliddygtige materialer, så deres holdbarhed er lang.

Dine behov og ønsker er I højsædet

Hos os er det alfa omega, at du som kunde får dine ønsker opfyldt, og når det gælder markiser handler det også om f.Eks. Størrelse og design. Derfor monterer vi alle screens og markiser efter mål, og du kan selv være med til at bestemme produktets design, og om du ønsker motorstyret eller manuel betjening. Det er vigtigt for os, at du får præcis den screen eller de markiser du ønsker dig, og derfor mener vi det er vigtigt, at informere dig som kunde om dine mange muligheder.

Vinter eller sommer – med markiser har det ingen betydning

Med markiser kan du nyde mange flere timer udendørs, og du er ikke afhængig af vejret I forhold til at sidde på terrassen. En markise eller screen er også ideel til f.Eks. Institutioner med udeområder, som skal overdækkes eller til hoteller og andre virksomheder, der ønsker en skærmet terrasse. Der er faktisk næsten ingen begrænsninger.

Mange års erfaring

Vi har hos fuglsang gardiner mange års erfaring med markiser og generel afskærmning. Det er ligegyldigt om det handler om et hjørne på terrassen der skal afskærme for blæsten eller om det er en markise der skal dække for sol eller regn, så kan vi hjælpe. Vi har leveret både afskærmning og markiser til vores lokale kunder I området omkring galten og aarhus, men begrænser os ikke hertil.

Har du brug for hjælp til din næste markise?

Vi tilbyder altid gratis opmålinger, og alle vores markiser og screens med montering fås til en god pris. Er du ikke sikker på, om en markise eller en screen kan monteres på dit hus, hjælper vi gerne med at vurdere, om der er mulighed for det – du behøver blot sende os et billede af huset. Vi glæder os til at høre fra dig på telefon (+45) 40 44 42 12 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk. Vi hjælper kunder med afskærmning og markiser I både galten og silkeborg samt skanderborg og aarhus.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os