Lamelgardiner

Stilrene og tilpassede lamelgardiner

Med en blanding af muligheden for at skabe et fantastisk rum med masser af dagslys og at skabe en hyggelig og uforstyrret stemning I stuen, køkkenet, alrummet eller noget helt fjerde, er lamelgardiner en optimal løsning til større vinduespartier. Her er du nemlig herre over hvordan, hvor meget eller hvor list lys der skal trænge ind I dit hjem. Hos fuglsang gardiner dækker vores sortiment over et udvalg af stilrene lamelgardiner, som kan tilpasses den enkelte kunde

Sådan kan de matche dit hjem

Noget af det, som gør lamelgardiner både populære og gennemførte er, at de findes I et utal af farver og strukturer, og du kan med et lamelgardin derfor skabe netop den stemning og det look, som du ønsker. Med sit smarte design hvor du med blot et simpelt drej kan åbne og lukke for lys, kan du desuden selv bestemme, hvordan du ønsker, lysindfaldet I din bolig skal være, og derfor passer lamelgardiner ind I alle rum – nye som gamle.

Lamelgardiner som udsmykning

Lamelgardiner har et meget moderne og stilrent look. Derfor vælger mange denne type af gardiner. Lamelgardiner er meget stilrene og passer til den moderne trend med lige overflader og skarpe hjørner, men kan samtidig bruges som kontrast til et hjem med blødere udtryk.

En del af det moderne hjem

Lamelgardinerne er de seneste år blevet mere og mere populære I takt med, at flere og flere moderne byggerier har store vinduespartier, som kræves helt eller delvist dækket. Vi tilbyder lamelgardiner I flere størrelser og former, og gardinerne kan opsættes I både private boliger, I butikker eller hos f.Eks. Hoteller. Med denne stilrene og moderne løsning går du aldrig galt I byen.

Lad os hjælpe med dine lamelgardiner

Denne type gardin hjælper dig med at kontrollere både lysindfald og mørklægning efter dit eget ønske. Hvis du har et ønske om at kunne styre lysindfaldet I et rum totalt og praktisk, men samtidig opnå et stilrent udseende, kan vi hjælpe med salg og montering af lamelgardiner.

Kontakt os I dag på telefon (+45) 40 44 42 12 eller på mail per@fuglsang-gardiner.Dk – vi holder til I galten men hjælper gerne med både rådgivning og montering af lamelgardiner I både silkeborg, aarhus og skanderborg

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os