Persienner

Persienner – til store og små vinduer

Persienner er vidunderlige, fordi de findes I mange lamelbredder, og derfor kan bruges til stort set alle størrelser af vinduer. Hos fuglsang gardiner har vi et stort udvalg af persienner I mange farver, former og materialer, så du kan få de gardiner, som opfylder dine ønsker og behov. Vi bestræber os på at finde præcis den type du ønsker og som passer perfekt til dit hjem. Vi har hjulpet mange familier med, at sætte deres eget præg med unikke persienner, I deres hjem I byer som århus, galten, silkeborg og skanderborg.

Kendt I hele verden

Persiennen fik sit gennembrud I 1950’erne, og designet er derfor både tidsløst og moderne. Gardintypen er populær I hele verden, og dette skyldes blandt andet, at den er praktisk og kan fås I mange slags. Hos os værdsætter vi godt håndværk, og vi respekterer flot design, og dette er altid I fokus, når vi monterer persienner. På den måde sikrer vi os, at designet passer til indretningen I dit hjem.

Personlige persienner

Vi har mange års erfaring med persienner og kan derfor rådgive dig herom. Det er vigtigt for os, og naturligvis også for dig, at vi sammen finder nogle persienner som du vil være glad for, også langt ud I fremtiden. Vi hjælper dig med, at finde personlige persienner der passer til dit hjem og afspejler dig og din familie.

Konkurrencedygtige priser

Det gode ved persienner er desuden, at de altid tilbydes til en god pris. Selvom alle vores produkter hos fuglsang gardiner er af højeste kvalitet, og findes I alt fra mørke til lyse, brede til smalle og store til små, går vi ikke på kompromis med vores ønske om gode priser. Når vi arbejder fra vores hovedsæde I galten og hjælper kunder, I f.Eks. Silkeborg, aarhus eller skanderborg, med persienner, tager vi os tid til at forstå den enkelte kunde, men samtidig tager vi ikke mere for vores arbejde, end du forventer. Det er vigtigt for os, at I får hvad I forventer, og at jeres forventinger indfries. Det gør os glade.

Ønsker du nye persienner?

Vil du vide mere om vores udvalg af persienner og muligheden for at få et persiennegardin monteret hos dig, kan du ringe til vores kompetente personale på telefon (+45) 40 44 42 12 eller skrive til dem på mail per@fuglsang-gardiner.dk. Du finder os I galten, hvor vi har både showroom, lager og kontor.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os