Mørklægningsgardiner i Randers og omegn

Effektive mørklægningsgardiner leveres og monteres i det meste af landet

Hold uønsket lys ude af soveværelset med mørklægningsgardiner. Vi har flere forskellige gardintyper og muligheder for montering, der hjælper dig med optimal mørklægning, når I skal sove. Mørklægningsgardiner kan have stor indflydelse på din søvn og ikke mindst temperaturereguleringen i rummet. Foruden den mørklæggende effekt, vil gardinerne på grund af sin tykkelse og lysdæmpnende effekt, virke varmeisolerende.  Hos Fuglsang Gardiner og Indretning kommer vi til dig med vores gardinbus – uanset om du bor i Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Randers, Galten, Aarhus, Odder, Hammel eller resten af Øst- og Midtjylland.

Book et besøg af vores gardinbus i dag helt gratis

Få besøg af vores gardinbus, og oplev kvaliteten og stilen på vores mørklægningsgardiner på egen hånd, lige i dit hjem.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke vores gardinbus til et besøg i Horsens eller omegn, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på: (+45) 40 44 42 12 eller per@fuglsang-gardiner.dk. Det er helt gratis af få et besøg af gardinbussen. Og bussen er helt fyldt op med et stort udvalg af  mørklægningsgardiner m.m.

Se vores forskellige mørklægningsgardiner

Her får du nogle eksempler på, hvilke muligheder der findes for at skabe en spændende indretning med gardiner, der både bidrager til farver og fantasi, samtidig med, at gardinets funktion bidrager til en hyggelig aftenstemning inden sengetid.

Oplev de mange fordele ved mørklægningsgardiner

Mørklægningsrullegardin
Et rullegardin kan fås i en kvalitet, der mørklægger værelset, så du kan skabe en dejlig følelse af aften-stemning, selvom sommersolen stadig skinner. En tæt mørklægning Mørklægningsgardin med sidelister

Mørklægningsrullegardin med sidelister er en super tæt løsning, der ikke lukker lys ind.

Mørklæggende Duo-/Duettegardin
Duo-/Duettegardinet er konstrueret, så kun en lille smule lys slipper ind, og med et mørklæggende væv kan du trække for og skabe aftenstemning.

En anden fordel ved Duettegardinet er den isolerende effekt, som beholder værelset lidt køligere om sommeren, hvis det er trukket for, når du ikke er hjemme i løbet af dagen.

Mørklæggende lamelgardiner
Lamelgardiner fås i forskellige tætheder og er elegant til både dag og nat. Der vil være lidt lysindfald i top og bund samt i siderne, og lysstriber fornemmes imellem lamellerne.

Kontakt os om mørklægningsgardiner og andre gardiner i Randers og omegn.

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.

Skriv til os