Gardinbus

Der er et væld af forskellige muligheder at vælge imellem, når du skal have nye gardiner. Det kan derfor være en udfordring at foretage det helt rigtige valg. Dette gælder ikke mindst, hvis du blot har kigget på gardinerne i en butik eller måske online. Det er svært at forestille sig, hvordan gardinerne vil se ud i dit hjem, når du blot har set dem andetsteds. Med et besøg fra gardinbussen kommer vi forbi med et stort udvalg af forskellige prøver af kvalitetsgardiner.

Hos Fuglsang Gardiner er vi eksperter på området og kan i den forbindelse tilbyde vores råd og vejledning, når du skal vælge dine gardiner. På den måde er du som kunde sikker på, at gardinerne passer både til dine vinduer og til den øvrige boligindretning i dit hjem. Fuglsang Gardiner blev etableret i 1998. Vi har stor ekspertise indenfor gardinindretning. Her kan du få råd og vejledning om alle former for gardiner og solafskærmning samt markiser. Du kan med gardinbussen booke et møde med Per Fuglsang hjemme hos dig.

Sådan fungerer vores gardinbus

Gardinbussen er indrettet med gardinprøver i alverdens farver og materialer. Vores gardinbus kører ud til dig, hvor end du befinder dig i landet. Fuglsang Gardiner flytter altså butikken hjem til dig, så processen bliver så god og nem som muligt. Når du har kontaktet os, vil vi sammen aftale et fordelagtigt tidspunkt, som passer dig bedst.

Herefter kommer vi forbi med vores brede udvalg af kvalitetsprøver på diverse forskellige gardiner. Vores fornemste opgave er både at levere de bedste gardiner til dig samtidigt med, at vi også rådgiver i forhold til stil, mode og materialer. Din unikke bolig fortjener også unikke gardiner, som er tilpasset specielt til den. Det er meget vigtigt for os i Fuglsang Gardiner, at vores kunder får den bedste service, og vi står derfor altid til rådighed, hvad angår både salg og vejledning. Vi holder jer i hånden hele vejen gennem processen med personlig rådgivning og ekspertise.

Book en gardinbus gratis hos Fuglsang Gardiner

Det behøver ikke koste noget at få besøg af en gardinbus - I hvert fald ikke, hvis du spørger os. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende service til alle vores kunder, hvor vi kommer ud og laver et konkret og individuelt tilbud, der udregnes på stedet. Vi flytter med andre ord butikken ud til dig, så det blot er som at kigge på gardiner i en butik, mens du er hjemme ved dig selv i vante omgivelser. Her adskiller vi os fra flere af vores konkurrenter, som tager gebyrer og depositummer for samme proces.

 

 

Kontakt os og få besøg af gardinbussen

Jeg har fyldt Gardinbussen med et stort udvalg af prøver, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Gardinbussen kører hvorhen, du har behov for det - Århus, Silkeborg, Skanderborg, Randers, Ebeltoft eller sågar hele Danmark til samme priser. Udfyld kontaktformularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt

 

Skal du have besøg af gardinbussen? Udfyld kontaktformularen herunder:

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.