PLISSÉGARDINER

PLISSÉGARDINER MED MANGE MULIGHEDER

På baggrund af at gardinformen er velegnet til alle vinduesfaconer, tør vi godt kalde plisségardiner for mulighedernes gardin. Hos Fuglsang Gardiner forhandler og monterer vi plisségardiner, som er nemme at betjene, og som samtidig kan tilpasses dine ønsker gennem f.eks. farver og udtryk. Gardintypen er desuden yderst praktisk, da den i modsætning til andre gardiner ikke fylder særlig meget. Det er derfor diskret og ikke noget man ligger mærke til før det trækkes ned, og her afsløres skønheden i gardinet så.

STRAMME LINJER OG BLØDE DETALJER

Et plisségardin er kendetegnet ved de stramme linjer, som har betydning for, at gardinet hurtigt kan trækkes op og ned. Samtidig giver tætheden af gardinet også mulighed for f.eks. mørklægning, hvilket er at fortrække i f.eks. soveværelser eller stuen hvis solen står ind i fjernsynet. Dog skaber gardinets små, plisserende detaljer et harmonisk udtryk, og dermed dannes en ekseptionel blanding mellem blødhed og hårdhed, hvilket er helt specielt ved netop plisségardiner.

Plisségardiner er et meget brugt gardin i de danske hjem. Vi værner om vores privatliv, og det er i den grad noget vi får med et plisségardin. Plisségardiner er et meget diskret gardin, der kun fanger opmærksomhed hvis du lader det. De fås nemlig i mange varianter, både farve og stilmæssigt. Derfor passer plisségardiner også ind i alle rum i dit hjem.

NEM BETJENING GIVER ET ALSIDIGT GARDIN

Der er mulighed for at få mange forskellige betjeningsmuligheder, når det gælder plisségardiner, og derfor er gardinet egnet til folk i alle aldre, da det nemt kan betjenes på den måde, som den enkelte ønsker. Desuden er der med alle plisségardiner mulighed for et hurtigt optræk eller nedtræk, så du nemt kan lukke sollyset ind eller lukke nysgerrige blikke ude. Gardinets alsidighed gør det desuden relevant hos både virksomheder og private, hvem vi gerne hjælper med rådgivning og vejledning. Så uanset om solen generer dine øjne på arbejdet eller i privaten, så har vi løsningen.

VIL DU VIDE MERE OM PLISSÉGARDINER?

Når du skal bruge nye gardiner, kan vi hos Fuglsang Gardiner hjælpe med alt fra rådgivning til at vælge det rette gardin til professionel montering af den enkelte gardintype – og når det gælder plisségardiner, er dette ingen undtagelse. Vi kan kontaktes på telefon 4044 4212 eller på mail per@fuglsang-gardiner.dk, hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi hjælper med plisségardiner i f.eks. Galten, Aarhus, Silkeborg og Skanderborg

Følg vores sociale medier

Vil du være opdateret med de seneste nyheder, så følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her viser vi løbende nyheder, hvor du kan hente inspiration og idéer til dit hjem. Klik på ikonerne og lad dig inspirere med det samme.